Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

 

 

 

 

 

Relain on luonnonmukainen syvähoitolaite

 

Relainin käyttö on helppoa. Sitä voi käyttää itsehoidossa sekä ammattimaisessa terapiassa. Laite on ergonomisesti suunniteltu,  kevyt käsitellä ja kätevä kuljettaa mukana töissä ja matkoilla.

Relainin teho perustuu laitteen samanaikaisesti kehittämän paikallisen magneettikentän ja värähtelevän hieronnan yhteisvaikutukseen. Laitteella voi hoitaa syvälläkin kehossa olevia kohtia ja elvyttää verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Relain-hoidoilla on myös selkeästi rentouttava vaikutus. Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, mutta lyhyempikin hoito Relainilla on kokemuksien mukaan voinut poistaa ongelmat jopa kokonaan ja pysyvästi. Kroonisiksi muuttuneet kivut ja jännitystilat ovat saattaneet poistua silloinkin, kun mikään muu hoitomuoto ei ole tehonnut.
 

  


Miksi juuri Relain?

Voit hoitaa itse akuutteja ja mahdollisia pitkäaikaisia vaivoja juuri silloin kuin sinulle sopii. Tai sitten voit nauttia Relainin tuomasta hyvän olon ja rentouden tunteesta. Säästät aikaa ja rahaa. Itsehoito Relainilla on huomattavasti edullisempaa kuin hoidattaminen perinteisin menetelmin.

Relain on Suomessa kehitetty ja patentoitu laatutuote. Se hoitaa luonnonmukaisesti ja lääkkeettömästi. Hoito on nopeaa ja tehokasta myös ammattikäytössä kuten hieronnassa ja erilaisissa terapioissa niiden tukena tai ainoana hoitomuotona. Laite on kevyt ja helppokäyttöinen, se kulkee mukanasi matkoillakin. Relainin virtalähde toimii joka puolella maailmaa. Laite antaa ensiavun mm. nyrjähdyksiin ja venähdyksiin. Relainilla on kolmen vuoden takuu kestävän metallirakenteen ja täyslaakeroinnin ansiosta. Huollot ovat edulliset. Relain sopii koko perheen käyttöön ja sillä voidaan hoitaa myös eläinkunnan edustajat.

  • Hoida lihaksia, niveliä, jänteitä ja luustoa
  • Parantaa nukkumista, kun lihakset rentoutuvat
  • Auta itseäsi kipujen ja särkyjen hoidossa ilman haittavaikutuksia
  • Rentouta itseäsi ja läheisiäsi luonnonmukaisella ja tehokkaalla tavalla
  • Vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja nesteiden kiertoa

Mikä Relainissa on ainutlaatuista? 

Värähtelevän ja magneettiterapeuttisen ominaisuutensa vuoksi laite on saanut patentin ja se on siten ainutlaatuinen maailmassa. Laitetta ympäröivän magneettikentän syvyys on n. 20 - 25 cm, joten sen vaikutus ulottuu syvälle kehoon. Esimerkiksi selkäkivut johtuvat useimmiten tukilihasten jännitystiloista. Relainin rentouttavan vaikutuksen ansiosta selkälihasten jännitykset ikään kuin sulavat pois. Kaikenlaiset jalkavaivat helpottuvat yleensä tehokkaasti tämän hoitolaitteen avulla. Relainista on ollut apua jo vuosikausia sadoille yksityisille ihmisille sekä myös ammattiterapeuttien asiakkaille ja hoitajien itsehoitoon.
 

 

Käyttöohje

Virtalähde kytketään pistokkeeseen ja laite käynnistetään johdossa olevasta katkaisijasta. Haluttu käyntinopeus valitaan virtalähteen säätimestä. Pehmustetusta kädensijasta kiinni pitäen hierotaan kehoa laitteen sileällä lappeen osalla. Säädettävä kädensija tarjoaa hyvän ulottuvuuden niskan, hartioiden ja selän ja koko kehon itsehoidossa. 

Relainilla hoidetaan yleensä vaatteiden päältä. Jopa 10-20 minuutin käsittely lievittää kipuja ja jännitystiloja. Päivittäisten käsittelykertojen lukumäärän voi kukin itse päättää.

Käyttörajoitukset

Sydämentahdistinta sekä muita kehon sähköisiä laitteita käyttävän henkilön tulee välttää Relaimen käyttöä, koska sen magnetismi saattaa tyhjentää laitteen pariston. Raskaana oleville ei suositella magneettituotteiden käyttöä, koska asiaa ei ole vielä tarpeeksi tutkittu.

Tekniset  tiedot

Laitteen virtalähde muuntaa verkkovirran 12V heikkovirraksi ja on siten erittäin turvallinen käyttää. Tehon- ja käyntinopeuden säätö toimii alueella 3-12V. Laitteen muuntaja kytketään 110-240V, 50-60 Hz:n verkkovirtaan. Relainta voidaan siten käyttää joka puolella maailmaa verkkojännitteestä riippumatta, eli se on erinomainen matkakaveri. Laitteen virtajohdossa on lisäksi erillinen katkaisija. Relainin tuottaman magneettikentän ulottuvuus on n. 20 - 25 cm. Laitteen paino on 750 g.

Relain on patentoitu ja CE-merkinnällä varustettu.


Lue tästä Relain -käyttäjälausunnot:
http://meridiaani.fi/relain/kayttajalausunnot

 


©2019 DecoNails - suntuubi.com